Koirien ulkoilutus & kotikäynnit 


Venyvätkö työpäiväsi usein pitkäksi ja kaipaat koiralle ulkoiluttajaa, myös päiväsaikaan? 
Käynti poissaolosi aikana piristää koirasi mieltä ja tuo katkaisua pitkään yksinoloon. Kotiin tullessasi voit hetken hengähtää, eikä sinulla ole heti palava kiire sännätä ulkoilemaan ja puuhailemaan pitkään yksin olleen lemmikin kanssa. 

Draamatassut tarjoaa osaavaa koiranulkoilutusta. Minulla on pitkä kokemus asiakkaideni koirien hoidosta, olen ollut koiraharrastuksessa mukana aktiivisena jo tovin sekä olen koulutukseltani eläintenhoitaja.  Voit lukea minusta täältä lisää.

Miten palvelu toimii?

Ollessasi yhteydessä minuun, sovimme ilmaisen tutustumiskäynnin luoksesi, jossa käymme läpi toiveet käynnille, koiran tottumukset ja tavat sekä mahdolliset erityistarpeet. On tärkeää, että koiralla on tutut ja vakiituneet rutiinit vaikka hoitaja ei olisikaan aina koiran omistaja. Avaimet voidaan luovuttaa tutustumiskäynnin yhteydessä.

Täytämme myös hoitosopimuksen, jotta koiran tiedot ja yhdessä sovitut asiat ja ovat kirjallisessa muodossa ja hoitosuhde voi alkaa.

Koiran kotikäynnit ovat aina vähintään 1 h mittainen käynti (toki voit ottaa lyhyemmänkin käynnin, mutta minimiveloitus on 1h) johon sisältyy:

- Koiran ulkoilutus
- Kurapesu lenkin jälkeen sään ollessa huono
- Veden vaihto
- Halutessasi kuvaterveiset viestillä päivän käynnistä
- Halutessasi leikkimistä, aktivointia, seurustelua
- Ruokinta, jos koira sitä tarvitsee (esim. pennut)

Käynnin sisältö on sovittavissa yksilöllisesti. Voimme esim. sopia lenkin olevan lyhyempi, ja käynnin loppuaika kuluu koiran kanssa leikkiessä ja seurustellessa. Käynti on varattu täysin sinun koirasi hyvinvoinnille.   
Teen kotikäyntejä kaikenlaisille koirille, myös "ongelmakoirille" tai muille erityistä tarvetta vaativille yksilöille.  

Jokainen käynti toteutetaan aina erikseen sovitusti. 

Missä?

Pääkaupunkiseudulla.

HINNASTO:


Käynnin hinta on 24 e (12 e **)

Käynnin pituus 1 tunti.. Max. 2 koiraa/talous. 
Laskutus sähköpostilla. 


** Kotitalousvähennyksen jälkeen. Lue lisää : www.vero.fi  . 


OTA YHTEYTTÄ:


Sähköpostilla: draamatassut@gmail.com

Tai täyttämällä oheinen lomake, palaan asiaan mahdollisimman pian sähköpostitse. Kerro, mikäli haluat yhteydenoton puhelimitse.

Tämän lomakken tietoja käytetään vain ensikontaktin luomiseen, eikä niitä luovuteta eteenpäin.